Roberto Vacchi

Han är utan tvekan den svensk som pratat under flest antal mil av Girot, Touren och Vueltan. 2015 blev han Kristallen-vinnare som årets sport-tv profil.  I maj 2017, vann han för andra gången SvenskaFans utmärkelse Guldskölden, som årets kommentator. Passionerat, initierat och engagerat är tre ord som är utmärkande för hans kommenterande. Här är Roberto Vacchi.

Share

4 thoughts on “Roberto Vacchi

 1. Det fans inte någon som pratade så mycket i cykelklungan som Robban 🙂 så rätt man på rätt plats (Grattis) på dig !!!

 2. Vad fint du berättar om ditt (cykel)liv! Framkallar en liten tår i ögonvrån ibland. Ser fram emot TdFr med dig o Adamson. Lycka till i Vätternrundan!!!

 3. Jag kan bara instämma med Lori, jag kan inte låta bli att framkalla ett par tårar i ögonvrån när jag hör dig berätta så målande om cykelsporten både här och på Eurosport. Kanske för att jag som du passionerat älskar cykelsporten så mycket. Jag började cykla till jobbet 1979, köpte min första racercykel strax efter. Många har det blivit därefter och jag kan idag 63 år gammal bara konstatera att jag är mer intresserad än någonsin. Cykelsporten innehåller och ger så otroligt mycket, kamratskapen, vännerna, nerven, de vackra landskapen, spänningen och kraften etc. Nu sitter jag här i decembermörker och längtar bara efter nästa säsong både att cykla själv och höra dig kommentera. Sluta aldrig ! Ciao

 4. Salvatore Grimaldi. Vilket ljuvligt program och vilken ljuvlig person. Det bästa jag hört på länge. Grattis Cykelradion.
  För att inte tala om den roliga och medryckande väl valda musiken.
  Jag är djupt imponerad.
  Torsten Lund
  Västerås
  motionscyklist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.